Vi är alltid intresserade av spännande kandidater som söker nytt spännande arbete. Även om det inte ligger något här så är du alltid välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på oss och har något att tillföra vår verksamhet. 

Aktuellt just nu:


Mekanisk verkstad
Vi söker nu dig som har utbildning och har erfarenhet inom mekanisk verkstad. Arbetet innefattar utveckling, tillverkning, montering och ytbehandling av olika metallprodukter. Vi arbetar med CNC styrda maskiner därför är CNC utbildning och datakunskap ett krav. Arbetet är varierande, utmanande och flexibelt. Vi har tillverkning till både företag och privatpersoner och varierande kvantiteter. Det förekommer tillverkning i verkstaden med CNC styrd stans maskin, kantpressar samt flera andra mekaniska maskiner, inköp av material, leveranser, lastning & lossning, arbete ute hos kund och mycket mer.
Förutom ovannämnda kriterier kräver arbetet att du är lösnings orienterad, initiativrik och effektiv. Arbetet går i raskt tempo i perioder och du kommer behöva vara kapabel till att utföra arbeten inom andra delar av verksamheten. Ofta kommer du vara ansvarig för produktion från ritning till färdig produkt. Kundkontakt och ordermottagning är något vi förutsätter att du kan hantera det är därför ett krav att du är flytande i tal och skrift på svenska. Är du duktig på engelska är det ett plus.  
För oss är mottot ”vill man så kan man”.
Du kommer till ett familjärt företag som är sammansvetsat, engagerat och plikttroget. Vi har 3 olika sektioner i företaget plåtslageri, mekanisk verkstad samt svets & smide. Vi arbetar med järn, aluminium, galvaniserat, titan, rostfritt mm i alla tänkbara former. Vi arbetar i huvudsak mot bygg, plåt, industri, reklam, handels, trädgård, mm.
Vi kan erbjuda en trevlig miljö, en omfattande maskinpark, bra villkor, trevliga kollegor och chefer, konkurrenskraftig lön, goda förmåner & fina utvecklingsmöjligheter. Vi har individuell lönesättning och följer Plåt- och Ventilations avtalet.  
Vi välkomnar dig med öppna armar till en verksamhet som är frisk och växer stadigt.
Vad har du att erbjuda?
Välkommen med din ansökan till info@hagaplt.se.
Vänligen men bestämt så undanbeder vi att få ansökningar som inte uppfyller de erfarenheter och krav som finns i annonsen.
För att vi ska kunna ta din ansökan till betraktning på ett bra sätt är det viktigt att den innehåller all den info som du tror att en arbetsgivare behöver för att ta ett välgrundat beslut.


Med Vänlig Hälsning


Lorina & Morten Haugom


 
Post
Samtal